zondag 27 december 2009

030tu

Appendages

Er resteren niet veel onderdelen meer, maar met dit onderdeel ben ik veel langer bezig geweest dan ik verwacht had. Met name het afstemmen van de nieuw aan te leggen leidingen naar de aangelegde leidingen onder de bodemplaat. Veel dilemma's, want de aansluitigen geven problemen qua locatie en ruimte. Gelukkig zitten deze problemen voor en onder in het machnistenhuis waardoor niemand het ziet als het model in elkaar zit, maar als modelbouwer......... Je moet wat om de montage van het model mogelijk te houden. Het is niet zoals in het echt een opbouw van begin tot einde aan een stuk.



De bedieningstangen voor de injecteur zijn van 0,5 mm draad. Erg gevoelig. Vandaar dat ik er een mantelbuis omheen heb gezet. Het was een loc met eenvoudig ontwerp, dus dit is nog mogelijkgeweest ook. Of niet?

De waterleiding van boven naar beneden houdt op in....het niets. Onder de bodemplaat zit die vast aan de onderkant van de bodemplaat.

Peilglas.
Het is allemaal wel heel erg klein en als het machinistenhuis er op zit, dan zie je er helemaal niets meer van. Maar voor de critici.... het zit er op.
Nog slechts weinig onderdelen te gaan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten