maandag 12 augustus 2013

241P

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Let op !!!
Er zijn gisteren en vandaag meerdere berichten geplaatst, dus even aan de linker kant op de "tab" 241P klikken om alles te zien.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

De leidingen zitten er op, maar ik ben niet 100% tevreden. 99%. dat wel. Bij het maken van bochten is het zowat onvermijdelijk dat je butsen krijgt en dat in een bundel van 4 de lijnen net niet parallel lopen. Dat was wel mij streven, maar ik denk dat het hier nauwelijks mogelijk kan zijn. Je zou dan een compleet pijpenplan moeten hebben en montage voorschrift voor de volgorde moeten hebben en...allemaal funktionele pijpverbindingen.
Er zijn grenzen !.

Tijdens de constructie ben ik gaan twijfelen over leiding 5 (Paars). Loopt die wel plat op het hoogste deel van de voetplaat en zo niet, wat ligt daar dan wel?

De lok moest voor deze handelingen wel gedemonteerd worden. Het klopt dus dat een smeerpot op het voorste deel van de voetplaat wordt gemist. Helaas. Maar die komt er wel weer op.



 Nu nog de twee resterende leidingen 8 en 9 op de vuurkist.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten